Možemo uraditi zamišljeno

DEBLOKADA

Nakon što je hvalio Karadžića i Mladića, vlasnik ‘Manje’ otvorio još jednu pekaru u Sarajevu

Saša Trivić je pobijedio žrtve agresije i genocida. Njegovi proizvodi su bitniji od revolta i bojkota kojeg je izazvao podrškom Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću i ismijavanjem genocida u Srebrenici. Ispravnije, žrtve nisu marile za ovim, osim možda u prvih sedam dana nakon što se saznalo za Trivićeve objave na društvenim mrežama u kojima je iznosio ove uvredljive stavove.

Otvorena je još jedna poslovnica lanca “Manja”. Trivić je to obznanio i plaćenim oglasima u sarajevskim medijima. Nova pekara nalazi se na sarajevskoj Dobrinji. To je peta prodavnica ovog lanca u Sarajevu koje je u martu 2019. bojkotovalo proizvode saznavši da je vlasnik Trivić naklonjen agresorima i da se ne stidi toga.

Koliko je uspio taj bojkot, pokazuje da je Trivić ostvario toliku zaradu pa uspješno širi svoje poslovno carstvo. Ko bi rekao da žrtve velikosrpske agresije iz Sarajeva nemaju dostojanstva i ne mare što kupuju proizvode kod privrednika koji veliča ubice njihovih najbližih.

Da li je Trivić toliko snažan i odlučan ili su njegovi kupci iz Sarajeva bez imalo dostojanstva i snage, nije toliko važno jer je rezultat isti. Nova “Manja” u Sarajevu, na Dobrinji.

DEBLOKADA.COM

 

Slična objava:

STAVOVI KAO KOD NEGATORA BiH? Čak 40 posto podrške Damiru Nikšiću dolazi iz RS-a