Možemo uraditi zamišljeno

NAROD GOVORI

Jeste li Marićki halalili i to što joj je krivo što je heroj Orić oslobođen?

Jedan od osnivača Naroda i pravde Nermin Muzur reagirao je na gostovanje Čedomira Jovanovića na Face televiziji. Nekon što pročitate najznačajniji dio njegovog Facebook statusa, obratite pažnju na komentare koji su uslijedili.

– To što si skupio kredita, što te gotivimo radi tvojih stavova o BiH, o agresiji na BiH, to što si laf i tako dalje ne daje ti baš za pravo da u jednoj od najgledanijih emisija u BiH dođeš u kožnom i futrovanom prsluku i relativiziraš priču respiratora, nadležnosti države, Federacije, kantona, potvrđene optužnice, nesposobne funkcionere i tako dalje, napisao je Muzur.

Znakoviti i snažni su komentari koji su na ovu objavu došli od naroda. Iako je Muzur tek nekoliko mjeseci načelnik Ilidže, izgleda kao da su građan već nezadovoljni njegovim postupcima. Upitno je da li bi već sutradan nakon ovog statusa Muzur dobio podršku glasača. Počitajte neke od brojnih komenatara.

EMIR ISIĆ: Nisi se oglasio kada se vaša koaliciona ubleha uhvatila historije, a sada glumiš ozbiljnog političara.

SAMIRA SARIĆ: Najteže vam je prožvakati Čedinu jasnu poruku da pandemija nije za skupljanje političkih poena, nego za spašavanje ljudskih života.

MEŠA MULASANOVIĆ: Jeste li Marićki halalili i to što joj je krivo što je heroj Orić oslobođen? (U vezi s ovim treba napomenuti da je u jednoj od TV emisija Ivana Marić rekla da je Naser Orić oslobođen u Hagu jer mu je pomogao neki komandant srpske vojske. Marić je tako odbila mogućnost da je heroj odbrane Srebrenice bio nevin i da je to razlog što je oslobođen optužbi.)

SAMIR DŽANO: Nermine, ti kao da si malo pobrkao ločiće, mahalska je tvoja politika. Gospodin Čeda samo istinu govori.

SAMIR TANOVIĆ: Naredni put nek mu iz centrale NiP-a dostave šta treba odgovoriti, čuj pričao šta misli kod Senada. Ne može tako, moraš Čedo kako Dino kaže.

EMIR RAHIMIĆ: Pa Čedo je na platnom spisku SDA i Komšića.

ADISA ZORNIĆ-AMETI: Nevjerovatno je da se dosadašnji (ne)rad članova NiP-a, a posebno ovih najbližih Konakoviću, najviše bazira na “mahalanju”, upiranju prsta i kritikovanju drugih. Tr’la baba lan, da joj prođe dan. Kakvo ste vi razočarenje! Toliko, valjda, uspjeha i posla urađenog stoji iza vas, pa dajete si za pravo i imate vremena komentarisati druge!

ANEL AHMETOVIĆ: Čovjek ušutkao i Senada, jer Senadu ne idu u prilog sagovornici koji ne misli kao on, rekao je onako kako jeste.

DEBLOKADA.COM

Da li će HDZ podržati Trojku u Travniku i tako se odužiti za Mostar?