Možemo uraditi zamišljeno

DEBLOKADA

Da li će NiP-ovci poslušati Konakovića i glasati za Nikšića kojem su braća vojnici VRS a ne “oni bradati”?

“SDP je jedina politička partija u BiH na čijim listama za općinska vijeća i skupštine opština imaju i pripadnici Armije RBiH, i pripadnici HVO-a, i pripadnici Vojske Republike Srpske. Hoćemo da živimo k’o braća i sestre, ali ne oni bradati sa kratkim pantalonama.” Ovo je dio govora predsjednika SDP-a Nermina Nikšića kojeg je održao 17. septembra 2016. u Kaknju.

Opet će Nermin Nikšić držati predizborne skupove 2022. godine jer SDP insistira da oni u okviru Trojke delegiraju kandidata za člana Predsjedništva BiH, a sve su prilike da će to biti upravo predsjednik ove partije.

Tada će se ponoviti situacija iz Općine Centar tokom lokalnih izbora 2020. godine kada je predsjednik Naroda i pravde uspio ubijediti svoje pristalice da glasaju za Srđana Mandića koji je u ranijim intervjuima omalovažavao Aliju Izetbegovića nazivajući ga zatvorenikom, stavljajući ga u ravan sa Radovanom Karadžićem i optužujući za za famozne “zlatne kašike”.

Da li će opet dio glasača Naroda i pravde hipnotički poslušati Konakovića i davati glasove onome ko je uvrijedio praktikante islama i rekao da su mu od njih draži vojnici armade Ratka Mladića?

DEBLOKADA.COM

DISKRIMINACIJA! Pogledajte ovu zelenu liniju, toliko je Trojka dozvolila za skup u čast vjere