Možemo uraditi zamišljeno

DEBLOKADA

Za VRS vojnikom Jasminom Vrbićem žaluju otac Muhamed, majka Sena i supruga Jasmina

Jasmin Vrbić je skot koji je ratovao za zločinačku VRS. Ovo je dokaz da je VRS imala i Bošnjaka u svojim redovima. Vrbić nije jedini. Zanimljivo je da je ovaj prokletnik iz Tuzle, gdje se vratio nakon srbovanja u VRS. Nakon što je preminio, oglasile su se neke Facebook stranice koje baštine naslijeđe Ratka Mladića.

Heroj VRS. Preminuo je Jasmin Vrbić, Bošnjak iz Tuzle, pripadnik Garde “Panteri”. Učesnik bitke za Vukovar i mnogih drugih bitaka u kojima su “Panteri” učestvovali. Teško ranjen tokom rata. Otišao je u nezaborav i dženetsku baštu… Vječna slava, junače!, napisali su na FB stranici “RS – naša otadžbina”.

Zanimljivo je što ovakvi dezerteri i petokolonaši nisu prepoznati i označeni u svojim sredinama. Javnost je morala čekati da zločinac umre pa da se sazna za njegov slučaj. Da li to govori da smo atrofirali na ovakve odvratne pojave da među nama žive oni koji su pucali na nas i vjerovatno ubijali naše najmilije? Za idotom Jasminom Vrbićem, osim saboraca iz VRS i zloglasne jedinice Panteri, žaluju otac Muhamed, majka Sena, brat Damir, supruga Jasmina. Upravo na naslovnoj fotografiji je njegova supruga Jasmina. To znači da njoj nije smetao zločinačk i izdajnički put njenog pokojnog muža.

DEBLOKADA.COM

FTV zaposlila Draganu Rajić čiji su otac (poginuo u ratu) i brat pucali na Sarajevo