Možemo uraditi zamišljeno

KNOCK OUT

JERLAGIĆ! BiH nadživjela agresiju, nadživjet će i sitne autonomaše i separatiste

Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti BiH, predsjednik Stranke za BiH (SBiH) Amer Jerlagić uputio je čestitku svim građanima Bosne i Hercegovine u zemlji i inostranstvu.

– Svim građanima BiH u zemlji i inostranstvu upućujem najiskrenije čestitke povodom 1. marta, Dana nezavisnosti naše jedine domovine Bosne i Hercegovine. Dana velike odluke i demokratske pobjede. Čestitke upućujem i našim najvećim herojima, braniteljima dugo čuvane suverenosti, nezavisnosti i teritorijalnog integriteta BiH, kao i porodicama onih koji danas više nisu sa nama.

Odbrambeno-oslobodilačkim ratom 90-ih godina prošlog stoljeća odbranili smo državu BiH od agresije. To je naš zalog budućim generacijama, a ujedno i poruka onima koji ne poštuju suverenitet i teritorijalni integritet BiH da se ovaj datum ne može izbrisati iz historije bosanskohercegovačkih naroda i građana. BiH je sa svojim herojima nadživjela veliku agresiju devedesetih, pa će i ove današnje sitne autonomaše i separatiste – navodi u čestitki predsjednik SBiH Amer Jerlagić.