Dok se Bošnjaci bave računima za smeće, srpski narod niže pobjede

Iako anonimne, mnoge online adrese nude odlične sadržaje i analize. Tako je i Facebook stranica “Ponosni Bošnjaci” ponudila odličan presjek trenutnog stanja njihove ciljne grupe kojoj se obraća ova stranica, Bošnjacima. U svijetlu rezultata izbora u Crnoj Gori, postavili su kratak, ali oštar nalaz. Opaska da se Bošnjaci bave računima za smeće, odnosi se na aktivnost Elmedina Konakovića, suorganizatora parade u Sarajevu, koji je napravio aferu zbog nekog trivijalnog prekršaja kada neki hotelijer nije platio nekoliko stotina maraka za odvoz otpada. Objavu Facebook grupa, koju prati fotografija protesta Srba i SPC-a u Crnoj Gori, prenosimo u cjelosti:

Dok Bošnjaci tolerišu smradove koji razbijaju jedinstvo naroda, poput kuhane žabe koja samo što nije ciknula, srpski narod niže pobjedu za pobjedom.

Dok se Bošnjaci pale na kmečanje o tajkunima i dok se bave računima za smeće, srpski narod pravi historijske poteze i lagano eliminiše gubitke iz 90-ih.

Dok bošnjački kerovi dovode Fikretove komandante na teritoriju na koju nisu mogli ući ni 1993., dok mahalski pacovi psuju majke gazijama, srpski narod se priprema da doživi vjekovni san o ujedinjenju srpskih zemalja.

Samo nastavite sa cuclanjem crijeva i praćenjem influensera. Samo tolerišite lokalne kafiće u kojima trešti zločinačka muzika. Jer nije više rat. Jer suživot je. Jer nam ne trebaju tenzije.