Možemo uraditi zamišljeno

NAROD GOVORI

9. JANUAR! Sreća da je Karadžić na doživotnoj, inače bi bio gost kod Hadžifejzovića

Deblokada.com je jedan od rijetkih portala koji je već u svom postamentu istakao opredjeljenje da će davati prostora anonimnim autorima čiji stavovi i komentari zaslužuju da budu dio medijskog prostora i da trebaju doći do šireg kruga čitatelja.

Kako smo već imali nekoliko takvih objava, gdje smo isticali vrhunske analize i zapažanja manje poznatih autora iz online bespučja, tako i na 9. januar bilježimo Twitter objavu izvjesnog Ermina.

Sreća pa je Radovan Karadžić dobio doživotnu robiju, inače bi vjerovatno gostovao kod Senada Hadžifejzovića, napisao je navedeni korisnik društvenih mreža i sa ovih 80 slova ušao u antologiju komentiranja beskičmenjačkog odnosa pojedinih Bosanaca i Hercegovaca prema dokazanim neprijateljima BiH.

Erminova analiza tim je značajnija ako se zna da bh. dijaspora željno čeka glasove istine iz BiH, a često je zbog nemara medija primorana trpjeti izmišljotine koje, u svrhu opravdavanja svojih zlodjela i pogrešaka, plasiraju kojekakvi zločinci i oni na njihovoj ideološkoj liniji.

DEBLOKADA.COM

 

80 slova za povijest