Možemo uraditi zamišljeno

EKONOMIJA

Čavara održao sastanak u Vitezu o izgradnji brze ceste Lašva-Travnik-Jajce

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara održao je u petak u Vitezu sastanak na temu izgradnje dionice brze ceste Lašva–Travnik–Jajce, dionice Vitez–Nević polje.

Sastanak je održan s ciljem dogovora i razmatranja svih mogućnosti ubrzanja aktivnosti, prije svega postupka eksproprijacije, kako bi izabrani izvođač radova mogao krenuti s pripremnim radovima.

Tijekom sastanka prezentirane su informacije o dosadašnjoj provedbi projekta izgradnje dionice Vitez–Nević polje brze ceste Lašva–Travnik–Jajce, te je dogovoreno intenziviranje daljnjih aktivnosti na realizaciji ovog projekta.

Sudionici sastanka bili su zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Srednjobosanske županije Radoje Vidović, načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak–Matić, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović, direktor J.P. Ceste Federacije BiH Ljubo Pravdić i savjetnik ministra prostornog uređenja FBiH Zdenko Antunović, priopćeno je u subotu iz Ureda za informiranje Predsjednika Federacije BiH.