Možemo uraditi zamišljeno

REGISTAR

POČELO JE! Mladi doktori, inžinjeri, ekonomisti kao dio promjena u SDA

Počele su temeljite i suštinske promjene u SDA. Barem to govore dešavanju u Opštinskom odboru SDA Centar Sarajevo. Član Predsjedništva ove stranke Haris Zahiragić, objavio je fotografiju iz ogranka stranke u ovoj općini. Na fotografiji su nova lica što potvđuje najave o podmlađivanju stranke i uvođenju novi snaga koje su spremne zauzeti gard u političkom ringu te uzvraćati udarce. Prenosimo Zahiragićevu objavu:

Mali dio nove ekipe Opštinskog odbora SDA Centar, na čelu sa Predsjednikom Ahmedom Čorbom. Predlažem tabloidima da ovu sliku ubuduće koriste kada tvrde da su promjene u SDA kozmetičke. Hirurzi, doktori, inžinjeri, ekonomisti, a najbitnije mladi privrednici koji su se realizirali u svojim dvadesetim, ugledni u svojim mahalama, a sa njima i oni stariji, iskusniji, koji nisu ukaljali svoj obraz i obraz stranke.

Bit će nekih zanimljivih povrataka, a te ću informacije prepustiti press-u OO, a koji će vjerujem poslati saopštenje dok završe izbori koji su u toku. Drago mi je da sam bio prisutan na Skupštini i lično svjedočio suštinskim promjenama. Zadovoljstvo je biti na drugoj strani!