Možemo uraditi zamišljeno

DEBLOKADA

DVOSTRUKA POMOĆ! Konaković zločincu Abdiću obezbijedio i većinu u Vijeću

Bošnjaci su doživjeli još jednu izdaju u organizaciji Elmedina Konakovića i lože njegovih nalogodavaca. Načelnik Velike Kladuše, zloglasni ratni zločinac Fikret Abdić Babo ima i većinu u Općinskom vijeću. Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća 28.1.2021.g. petnaesta i odlučujuća ruka bio je Amir Ćufurović, kadar i kandidat Naroda i pravde na proteklim izborima. Ovdje treba zanemariti što je u danu kada je podržao Abdića, formalno izašao iz NiP-a te se to treba posmatrati kao još jedno zamajavanje i ponižavanje naroda.

Podsjećamo da je ratni zločinac postao načelnik Velike Kladuše nakon svesrdne Konakovićeve pomoći. Kandidat patriotskog bloka Jasmin Hušić za nekoliko stotina glasova izgubio je utrku od zločinca. Kako? Tako što Konaković nije podržao Hušića već Adema Pajazetovića koji je oduzeo glasove Hušiću pa je sa malom prednošću prvi kroz cilj prošao vođa autonomije i osuđeni ubica Bošnjaka Fikret Abdić.

Sa formiranjem većine, u kojoj je sramnu i izdajničku ulogu odigrao Konakovićev čovjek i NiP-ov kandidat Ćufurović, krug je zatvoren. Izdaja je kompletirana.

Na naslovnoj fotografiji nalazi se fotografija Konakovića i Ćufurovića te Ajle Milišić-Pepić. Ona je, kao i svi glasači NiP-a direktno učestvovala u jačanju ove političke opcije koja je pomogla zločinca Abdića.

DEBLOKADA.COM