U potpunosti proizvedena u BiH: U Sarajevu svjetska premijera jahte Derubis 44 Fly

U subotu 4. jula 2020. u večernjim satima je na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu bh. kompanija Derubis Yachts d.o.o. iz Viteza počela svjetsku premijeru novog modela jahte Derubis 44 Fly, koja je u potpunosti proizvedena u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu Agency (AA).

U subotu navečer je, upriličena svečana premijera, otvorena za javnost, uz ceremonijalno otkrivanje broda te obraćanje zvaničnika i partnera koji su podržali ovaj projekat od značaja za bh. poduzetništvo.

Nedjelja, drugi dan premijere, predviđen je za B2B susrete s važnim zvanicama iz poslovnog svijeta i diplomatskog kora. Impozantna jahta Derubis 44 Fly dužine 14 metara, širine 4,5 metra i visine šest metara bit će izložena za javnost na platou Trga BiH do nedjelje uvečer, gdje će je posjetioci moći doći i pogledati.

Svi posjetioci će se morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera opreza i održavati propisanu distancu.

Derubis 44 Fly jahta se prostire na tri sprata i pravljena je za boravak deset odraslih osoba, s četiri spavaonice, četiri kupatila i bazenom. Derubis Yachts je s prodajnom mrežom trenutno prisutan u skoro svim zemljama svijeta.

 

0