NEČOVJEK MILAN GUTOVIĆ! Promovisao RS kao državu, ali ga sarajevski mediji i hvale i žale

U srijedu, 25. augusta 2021. godine umro je srbijanski glumac Milan Lane Gutović. Poznat je po ulogama u serijama “Tesna koža” i “Bela lađa”. Njegov talenat za glumu je skroman. Šojić je loše tumačen lik. Gutović nije imao dovoljno, tek pomalo, talenta. Još manje je bio obdaren darom za kreiranje i reproduciranje humora. Toliko je uspijevao da nasmije zrele i neinfantilne ljude, tek pomalo. Ne treba uzimati u obzir dobre ocjene ako mu ih daju osobe koje je mogao nasmijati Izet Fazlinović i ostala ekipa iz vulgarno-islamofobičnog serijala “Lud, zbunjen, normalan”.

Zbog Milanove smrti žale i mediji u Sarajevu. Odlično je poznato medijima da je to bio čovjek sa agresorskim ciljevima. Na pitanje kako vidi Republiku srpsku, odgovarao je “kao deo Srbije”. Vidim želju da se (RS) pokaže kao tekovina rata, da nije suštinski država”, rekao je Gutović jedne prilike za medije.

Ovaj zastrašujući paradoks je teško shvatiti. Posve bezobzirno, čak i grubo prema žrtvama ideologije koju je ispoljavao ovaj nečovjek, mediji u Sarajevu obasipaju lijepim epitetima srbijanskog glumca izvještajući o njegovom zdravstvenom stanju a onda i smrti. Računica je jednostavna, ti mediji nemaju obzira prema žrtvi koju su Bošnjaci, a jednim manjim dijelom i Hrvati, pretrpjeli da bi bila formirana RS koju je glumac hvalio i branio tokom svojih istupa.

DEBLOKADA.COM