Muzaferije iznio dokaze o prevarama Kenana Musića, borca protiv Allaha i bošnjaštva

Bosanskohercegovački umjetnik, pjevač Armin Muzaferija odgovorio je na izjave lidera FB grupe Građanska inicijativa i organizatora otkazanih protesta u Sarajevu Kenana Musića. Muzaferija je i predočio fakture kao dokaz svojim tvrdnjama. Objavu prenosimo u cjelosti:

Ovo nije moj sport, ali zbog budućnosti naše djece nekad moramo djelovati. Ovo ne pišem u svojstvu umjetnika, već nekoga ko je dio jedne kompanije koja upošljava ljude, plaća porez itd.

Pojavio se ovih dana jedan dječak Kenan Musić koji je željan pažnje. Dotični je 2018. kao direktor Omladinskog Film Festivala i Udruženja mladih umjetnika dogovorio posao sa mojom firmom koja se bavi najmom event opreme.  Platio je 1/3 fakture a ostatak je rekao poslije. To “poslije” je bilo uz petljanje, laži i izbjegavanje, a da je samo rekao na lijep način ili pristao na susret i razgovor, ja bih mu dug vjerovatno halalio.

No, nisam se htio mnogo baviti time sve do jučer kada su mediji objavili da se bori protiv bošnjaštva i Allaha SWT. Dakle od 2018. pa sve do jučer ja nisam spomenuo taj dug niti pokrenuo tužbu. I kontam, dolazi Ramazan, ne želim se baviti stvarima koje sam u dosadašnjoj karijeri u širokom luku zaobilazio, kad imam šta vidjeti: dotični me prozva da izmišljam dug i da je pokrenuo tužbu. Iskreno sam se obradovao! Evo prilike da naplatim dug koji ću draga srca ako Bog da pokloniti u narodnu kuhinju. Još ako to sve obavimo za Ramazan – veći sevap.

Još samo kratak osvrt na njegov FB status u kojem me je prozvao:

1. “Lokalni slavuj” – sinko, da si hodao malo više po svijetu mogao si naletiti na moj koncert npr. u Valensiji, Parizu, Oslu, Fezu, Čikagu…

2. “SDA pjevač” – standardna izjava za sve one koji krmeljaju u krevetu do 11 sati. Sinko, ja sam nastupao za sve bošnjačke stranke (SDA, SBiH, SBB, NiP, ASDA i druge) i sa istima radim i surađujem kroz rentanje opreme i pjevanja pjesama. To je moj posao.

3. Kako je moja firma “dobivala poslove” –
Pa na način da smo kvalitetni i povoljni – tako si i ti pristao na ponudu od strane moje firme. A nisi valjda mislio da stranački dobijam poslove? Pa sinko, mi radimo sa svjetskim firmama i van BiH. Misliš da je stranački npr. Nick Vujičić u Sarajevu, Petar Grašo u Kreševu, prijenos finala svjetskog prvenstva u Dubrovniku itd…

4. “On šeta od V. Vatre do Vijećnice” – sinko, to pokazuje tvoj mentalni sklop, jer ako želis dobro svom narodu onda šetaš od Trebinja do Kladuše.

U prilogu je samo mali dio materijala koji ide kao dodatak tužbi, ostatak ako bude potrebe.

P.S. Jutros su nam još dva stara dužnika izmirili dugove. Valjda se prepali da i njih javno ne prozovem ?. Poruka za sve ostale koji su dužni našoj kompaniji: ne sekirajte se, ostaje tajna… jedino ukoliko najavite borbu protiv Bošnjaka i Allaha, onda idete na stub srama.?