KADA NEĆE SDP I NS! Izetbegović primio delegaciju Bošnjaka iz Glamoča

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović primio je danas delegaciju Bošnjaka iz Glamoča, u kojoj su bili predsjednik Općinskog odbora SDA Glamoč Semir Zeljković, član Glavnog odbora SDA Arif Kovačević, glavni imam Muhamed ef. Dragolovčanin i predsjednik BZK Preporod Glamoč Amel Saltaga.

Gosti iz Glamoča su izvijestili Izetbegovića o trenutnoj političkoj situaciji u toj općini, te o planovima u narednom periodu, saopćeno je iz Stranke demokratske akcije.

Istaknuto je da je SDA Glamoč na posljednjim Lokalnim izborima ostvarila zapažen izborni rezultat, te da je druga stranka po broju osvojenih glasova i vijećničkih mandata.

Glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Glamoč Muhamed ef. Dragolovčanin uručio je Izetbegoviću zahvalnicu i plaketu u znak zahvalnosti za doprinos u izgradnji poslovno-edukativnog centra Medžlisa Islamske zajednice Glamoč.

Izetbegović je iskazao podršku u daljnjem radu poslovno-edukativnog centra, istaknuvši značaj te ustanove za Bošnjake u Glamoču, ali i u širem području te općine.