General Ajnadžić već realizirao 90 posto prijedloga Jugoslovena Mandića

Načelnik Općine Centar Sarajevo, i kandidat za tu funkciju na izborima koji će se održati 15. novembra 2020. godine Nedžad Ajnadžić, objavio je zanimljivu repliku na prozivke svojih protukandidata.

– Kratkom analizom došli smo do zaključka da je preko 90 posto obećanja, prije svega Srđana Mandića i Sejfudina Tokića već ili urađeno ili u procesu realizacije trenutne administracije. U ovo se uvjeriti možete u fotogaleriji u prilogu kroz obećanja i davno objavljenje članke o započetim i realiziranim projektima. Uvjereni smo da građani ipak vjeruju svojim očima više nego nečijim riječima, poručili su iz SDA Centar.

Tim načelnika Ajnadžića ponudio je slikovne prikaze ovog demantiranja izjava protukandidata. “Sramota je da naselja u Centru nemaju vodu. Nahorevo, Kromolj, Poljine…”, jedna je od izjava Srđana Mandića, kandidata za načenika koji se ne izjašnjava kao državljanin Bosne i Hercegovine, već za sebe kaže da je Jugosloven. Ajnadžić je na ovo odgovorio prijašnjim medijskim objavama u kojima je jasno da su neka od spomenutih naselja dobila vodu u njegovom mandatu. “Izgadit ćemo pristupni put prema Skakavcu”, sljedeća je Mandićeva izjava, čovjeka koji je u srbijanskim medijima prozivao i omalovažavao Aliju Izetbegovića. I na ovo je Ajnadžić argumentovano odgovorio objavivši medijski isječak u kojem se vidi da su on i njegov tim davno pokrenilu aktivnosti na ovom projektu.

Ovu su samo neke od prozivki i stavova Ajnadžićevih protukandidata, a koje je aktuelni načelnik demantovao konkretnim dokazima. Tako je svu negativnu kampanju koja je bila usmjerena protiv njega, okrenuo protiv svojih konkurenata na izborima.

DEBLOKADA.COM

Preporučujemo:

JEDNAKO KRIVI! Mandić poistovijetio Izetbegovića i Karadžića